Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Vacature: docent post-HBO rekencoördinator

Ben jij als opleider bekend met de post-HBO opleiding rekencoördinator voor basisschoolleerkrachten? De HAN is op zoek naar een (tweede) docent voor deze nascholing. Sinds september is een groep enthousiaste vakverdiepers aan de slag gegaan onder leiding van een docent van de HAN Pabo. Graag zouden we hiernaast een tweede docent opstellen met aanvullende competenties die ook als sparring partner kan optreden.
De bijeenkomsten staan maandelijks gepland op maandagavonden tussen 18-21 uur in Arnhem. De inzet is in overleg, en kan via detachering, tijdelijke kleine aanstelling of facturatie worden vergoed. Wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Jantien de Jong tel 0655161885

ELWIeR en Ecent als één STEM