Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 226 – Onderzoekend leren en W&T op de pabo

In het pabo-curriculum (en natuurlijk ook op vele basisscholen) is het nodige aan de gang wat betreft het bewuster bezig zijn met: – Wetenschap en Technologie; – Onderzoekende houding (onderzoekend en ontwerpend leren).
Op 9 maart wordt tijdens een lunchbijeenkomst (utrecht, academiegebouw) door pabo-docenten (en onderzoekers) teruggekeken wat er de afgelopen twee jaar op dat vlak is bereikt (met een extra financiele impuls van de overheid per pabo) en wordt vooruitgekeken naar wat er nodig is aan deskundigheid bij alle pabo-docenten, dus ook voor docenten rekenen/wiskunde, voor de komende periode.
Mocht je belangstelling hebben hier bij te zijn, neem dan contact op met veronica maassen (v.maassen@uu.nl)

Lees meer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM