Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 235 – ELWIeR/Ecent conferentie met een rijk aanbod (18 mei a.s.)

Met het thema ‘Beta in samenhang’ komen dit keer voor het eerst lerarenopleiders van wiskunde/rekenen en science bij elkaar (18 mei, Utrecht, Domstad). In het programma is voor alle lerarenopleiders uit deze groepen (pabo, 2e en 1e graads) iets te halen (en te brengen). De inschrijving begint nu te lopen, en online kan de voorkeur worden aangegeven voor de werkgroepen. In de eerste ronde wordt het gezamenlijk thema ‘beta in samenhang’ in aparte discussie-groepen behandeld, in de rondes twee en drie is er ruimte voor meer toegesneden werkgroepen.
De organisatoren zijn blij een zo breed aanbod (gedragen door de lerarenopleiders zelf, en in afstemming met Panama, SLW en Vadiwulo) te mogen aanbieden. Verder is er ondersteuning vanuit 10voordeleraar, Leraar24, VOR e.a.

Nu inschrijven voor de conferentie ELWIeR/ECENT van 18 mei, en de werkgroepen

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM