Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 239 – Lid worden van de Linkedin ELWIeR onderzoeksgroep?

Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de ELWieR onderzoeksgroep, door de discussies te volgen via de LinkedIn-pagina van de groep, en het is ook mogelijk om de fysieke bijeenkomsten te bezoeken. Een aantal lerarenopleiders (pabo) komt eens in de zoveel weken bij elkaar (onder leiding van Ronald Keijzer, lector bij de iPabo) om met elkaar van gedachten te wisselen over de actualiteit van het opleidingsonderwijs en het onderzoek dat ten bate van het opleidingsonderwijs gedaan wordt.
Tip voor het komend jaar: Wil je volgend jaar actief meedraaien in deze groep, geef dit dan nu al aan bij je management. Deelname aan de groep kost per jaar ongeveer 40 – 60 uur. Deelname aan de groep valt goed te combineren met masterstudie of promotietraject.

Informatie en deelname linkedin groep ELWIeR onderzoek

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM