Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 242 – Op zoek naar de relatie tussen R/W en W/T (basisonderwijs) -> vragenlijst

Met deze korte vragenlijst (voor alle direct betrokkenen po, dus leerkracht/rt/ib/reken- entaal-coordinator/directeur/bestuurder/etc.) willen onderstaande onderzoekers achterhalen hoe leraren (en de andere geadresseerden) in het basisonderwijs denken over het (natuurlijk deels) integreren van rekenen-wiskunde en wetenschap en technologie. De onderzoekers gebruiken deze inventarisatie om plannen vorm te geven, waarin zij beschrijven of en hoe rekenen-wiskunde (R/W) en wetenschap en technologie (W/T) in de basisschool elkaar kunnen versterken.
Wetenschap en technologie wordt op veel scholen aangeduid als natuur en techniek.

Speel deze vragenlijst (5 minuten voor het invullen) graag door aan de juiste personen.

Monique Pijls, Anna Hotze, Vincent Jonker, Ronald Keijzer (HvA, iPabo en UU)

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM