Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 44 – Vacature docent wiskunde JCU 0.3 fte

Het Junior College Utrecht is onderdeel van de Universiteit Utrecht en verzorgt uitdagend bètaonderwijs voor scholieren 5 en 6 vwo. Per 1 augustus 2013 zoekt het JCU een nieuwe wiskunde docent! Bent u bovenbouwdocent en wilt u lesgeven aan getalenteerde bètaleerlingen, en meehelpen om de nieuwe U-Talent Academie van het JCU vorm te geven? Dan is dit uw kans. Het gaat om een part-time functie met een omvang van 0,3 fte, op basis van tijdelijke uitlening van de school aan het JCU. Uw sollicitatiebrief stuurt u met uw CV naar drs. W.H. van Ledden voor 25 april. De gesprekken zullen plaatsvinden eind april / begin mei 2013. Download de volledige vacaturetekst op http://jcunieuws.wordpress.com/.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM