Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 97 – ELWIeR onderzoeksgroep op Panama-conferentie

Een van de werkgroepen van de Panama-conferentie werd verzorgd door de ELWIeR-onderzoeksgroep. In deze werkgroep ging het er over hoe lerarenopleidingen basisonderwijs omgaan met de implementatie van de kennisbasis rekenen-wiskunde. Naar voren kwamen initiatieven rond het ontwikkelen van een oefensite rond de kennisbasis en het uitdagen van sterke rekenaars.

Mensen die meer over deze initiatieven willen weten kunnen zich aanmelden bij de LinkedIn-groep van de ELWIeR-onderzoeksgroep. Lidmaatschap van deze LinkedIn-groep biedt ook de mogelijkheid om het eigen onderzoek of ontwikkelwerk te presenteren of te reageren op dat van anderen.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM