Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 161 – Kennisbasistoets in pabo 2 of 3

Tot en met vorig schooljaar konden pabostudenten aan het eind van het tweede jaar één keer de kennisbasistoets rekenen-wiskunde afleggen. Met ingang van dit schooljaar is dat alleen nog maar mogelijk als zij alle studiepunten die betrekking hebben op de kennisbasis hebben behaald, en deze studiepunten in het cijferregistratiesysteem van de studentenadministratie zijn verwerkt.

Gerard Boersma is benieuw op hoeveel pabo’s studenten aan het eind van pabo 2 de kennisbasistoets kunnen doen. Kunt u per mail aan Gerard Boersma laten weten of dit op uw pabo al of niet het geval is? Hij zal dan in een volgende alert verslag doen van de reacties.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM