Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 166 – Oriëntatiecursus nieuwe pabodocenten rekenen-wiskunde

De afgelopen jaren bood de oriëntatiecursus voor nieuwe pabodocenten rekenen-wiskunde deze nieuwe opleiders ondersteuning bij het ingroeien in het vak van opleider rekenen-wiskunde. Vanwege gebrek aan belangstelling wordt deze cursus/opleiding niet meer aangeboden. Inmiddels starten verschillende nieuwe collega’s als opleider rekenen-wiskunde. Er is daarom wellicht aanleiding de oriëntatiecursus opnieuw aan te bieden – gestoken in een nieuw jasje.

Via dit bericht peilen we de belangstelling voor een de (vernieuwde) oriëntatiecursus.

Wanneer u een nieuwe opleider bent en graag via de (vernieuwde) oriëntatiecursus voor opleiders rekenen-wiskunde aan uw opleidingsonderwijs wilt werken, dan horen we dat graag van u. Geef in uw mail aan:

  • in welke periode u de cursus of opleiding wilt doen,
  • hoeveel tijd u beschikbaar heeft om de cursus of opleiding te doen,
  • wat onderwerpen of aandachtsgebieden zijn die u graag in de (vernieuwde) cursus of opleiding aan de orde gesteld zou willen zien.

Stuur uw reactie naar Ronald Keijzer (R.Keijzer@uu.nl)

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM