Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 181 – Nog enkele plaatsen op ECENT conferentie van 20 mei a.s.

Op woensdag 20 mei 2015 wordt de jaarlijkse ECENT conferentie gehouden. Het thema van dit jaar is: De leerling als ontwerper.

In principe natuurlijk voor onze collega-lerarenopleiders van science (natuurkunde, scheikunde, biologie, nlt, e.d.), maar wellicht zijn er aspecten die het interessant maken er bij te zijn of achteraf de informatie op te vragen.
Prof. dr. Maarten Kleinhans (Universiteit Utrecht) verzorgt de openingslezing ‘Onderzoeken in de zandbak, de keuken en de rest van het heelal’. Daarna worden er diverse werkgroepen aangeboden, over het thema en andere actuele onderwerpen.
Website

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM