Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 230 – Symposium gedifferentieerd rekenonderwijs 13 april 2016

De afgelopen jaren is middels het GROW project onderzoek gedaan naar gedifferentieerd rekenonderwijs op de basisschool en het effect van nascholing. Tijdens het GROW symposium van 13 april 2016 (Boothzaal in de Universiteitsbibliotheek van de Universiteit Utrecht) zullen de eerste onderzoeksresultaten gepresenteerd worden en kunnen workshops gevolgd worden. Tevens wordt het boek ‘Differentiëren in het rekenonderwijs’ gepresenteerd, dat de opbrengsten van het project beschrijft. Deelname aan het symposium is gratis. Programma:

  • 13:30-14:00 Inloop en aanmelding
  • 14:00-14:20 De effecten van differentiatie in het rekenonderwijs (Emilie Prast)
  • 14:30-16:00 Workshops
  • 16:00-17:00 Borrel

Onderzoekers: Eva van de Weijer-Bergsma, Emilie Prast & Evelyn Kroesbergen & Hans van Luit
Lees meer (en inschrijven)…

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM