Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 231 – Landelijke bijeenkomst rekencoördinatoren succesvol

Ruim 180 leerkrachten basisonderwijs kwamen bij elkaar op 11 maart j.l. in Utrecht tijdens de jaarlijkse Nationale Rekencoördinator Dag. Ed van den Berg opende de conferentie met een lezing over Rekenen/Wiskunde en Natuur/Techniek. Daarna waren er drie rondes met elk zes werkgroepen, waarin de taken van de rekencoördinator centraal stonden, en met daarbij ook veel aandacht voor rekenen/wiskunde ‘voor morgen’ (o.a. hoogland, van zanten, bruin/verschoor). In de afsluiting werd bekendgemaakt welke potentiële NVORWO-aanvragen ondersteund zullen worden door de organisatie richting de subsidieregeling van de NVORWO. Zie ook het overzicht van aangeleverde ideeën. Alle presentaties zijn inmiddels <a href="online beschikbaar.
Lees meer…

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM