Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 248: Vacatures HAN Pabo

De Faculteit Educatie zoekt  voor het instituut HAN Pabo voor de campus in Arnhem en in Nijmegen per 15 augustus 2016
Opleidingsdocenten Pabo

Pedagogiek & Onderwijskunde (0,6-0,8 fte)
Rekenen & Wiskunde (1,4 fte)
Taal (1,2 fte)
Bewegingsonderwijs (0,6 fte)
Het instituut HAN Pabo heeft vestigingen in  Arnhem en Nijmegen. Curriculair maakt het instituut een transitie door naar een gemeenschappelijk programma dat op beide locaties wordt uitgevoerd.
Er wordt daarbij over en weer gebruikgemaakt van elkaars specialismen en er bestaat een actief systeem van kennisontwikkeling en kennisdeling. In de onderwijsprogramma’s is onderzoek een vanzelfsprekend onderdeel en zijn lectoren en onderzoekers van het facultaire kenniscentrum Kwaliteit van Leren betrokken. HAN Pabo werkt nauw samen met het werkveld in de brede regio. Studenten binnen de HAN Pabo worden beschouwd als partner en worden actief betrokken bij onderwijsontwikkeling, -uitvoering en –evaluatie.
Wat zijn uw werkzaamheden?
Een belangrijk deel van uw werkzaamheden bestaat uit onderwijsuitvoering en -ontwikkeling, studentbegeleiding en toetsing binnen uw vakgebied. U draagt bij aan de onderwijsontwikkeling binnen uw vakgebied. Tevens werkt u eraan om het onderwijs in uw vakspecialisatie binnen de opleiding én het werkveld op een nog hoger niveau te brengen. Inzet op combinaties in taken en vakgebieden heeft onze voorkeur. Gelieve uw voorkeur voor een vakgebied of combinatie van vakgebieden en de gewenste betrekkingsomvang aan te geven bij uw sollicitatie. U werkt zowel op de locatie Arnhem als de locatie Nijmegen.
Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een relevante masteropleiding. U bent aantoonbaar vaardig in het (op maat) begeleiden van groepen studenten en weet kennis en  vaardigheden op een inspirerende wijze over te brengen. U bent breed inzetbaar binnen de Pabo. Kandidaten hebben ervaring in en/of kennis van de actuele praktijk van het basisonderwijs en ‘brengen buiten naar binnen’. Ervaring met het gebruik van ICT in het onderwijs en een goede beheersing van de Engelse taal zijn een pré. U bent reflectief én verbeteringsgericht, een team-werker en positief-kritisch.
Wat bieden wij u?
Een afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats tot 15 augustus 2017. Afhankelijk van uw werkervaring wordt u aangesteld als Docent niveau 1 of als Docent niveau 2. Uw bruto maandsalaris bedraagt als Docent niveau 2 maximaal € 3.994,25 (cao-hbo schaal 10) en als Docent niveau 1 € 4.661,12 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, professionaliseringsfaciliteiten en mobiliteit.
Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Lambregts, Instituutsdirecteur, M 06 – 44 74 65 51, of mevrouw K. van Weegen, Instituutsdirecteur, M 06 – 30 71 45 05.
Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Solliciteer online. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.
Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw M. van den Elshout, Secretaresse HR, T (026) 369 10 16.
Het is mogelijk om tot 16 mei je belangstelling voor de vacature kenbaar te maken. (Een elders genoemde datum van 12 mei is in verband met de voorjaarsvakantie enigszins verlengd.)
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM