Boekpresentatie Design Research in Education – Arthur Bakker

Op 13 december vanaf 13.00 uur is de boekpresentatie van Design research in education: A practical guide for early career researchers, geschreven door Arthur Bakker (Universiteit Utrecht). Locatie: Boothzaal, Heidelberglaan 3, de Uithof, Utrecht. Vanuit verschillende invalshoeken zal er aandacht zijn voor ontwerponderzoek. Hoe kan dit type onderzoek theorie en praktijk dichter bij elkaar brengen?

Sprekers zijn onder anderen: Jelle Kaldewaij (NRO), Daan Andriessen (HU),  Jan van den Akker (professor emeritus Universiteit Twente), Koeno Gravemeijer (professor emeritus TU/e), Jantien Smit (HU), Mariëtte de Haan (UU) en Arthur Bakker (UU). Voorzitter: Dolly van Eerde (UU).

Vanaf 17.00 uur is er borrel. Registratie is mogelijk via dit formulier.

Het boek Design research in education: A practical guide for early career researchers is te bestellen via de website.