PO Conferentie regio Utrecht

Jaarlijkse ontmoeting in de provincie Utrecht van leerkrachten, schoolleiders, onderzoekers, pabo-docenten en -studenten.

Deze conferentie wordt jaarlijks georganiseerd door het PO Partnerschap regio Utrecht, in samenwerking met WKUU, KTWT en WOU.

PO Conferentie

Programma PO conferentie 2020

180 deelnemers verzamelden zich en gaven een waardering van ongeveer een 7 aan deze ontmoeting. De openingslezing werd verzorgd door Claudia Vinke over kastengedrag, zie ook
lesmateriaal over dit onderwerp.

Wat opviel bij de diverse bijdragen van de leerkrachten: Het enthousiasme, de trots en de energie die leerkrachten lieten zien bij de aanpak van een vraag uit de eigen school en de samenwerking daarin met het hoger onderwijs. Dit is een verdienste van de insteek die gekozen is bij de Werkplaat onderwijsonderzoek (WOU), waarin leerkrachten en onderzoekers samenwerken.