Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Vacature – Opleidingsdocent Natuur& Techniek en onderwijskundige

Jouw meerwaarde

Het vak Natuur en Techniek op een basisschool (PO) maakt nieuwsgierig en stimuleert kinderen om creatief, kritisch en ondernemend te zijn, op onderzoek uit te gaan en oplossingen te bedenken. Dit zijn vaardigheden die kinderen nu en in de toekomst nodig hebben. En juist naar jou zijn wij en onze Pabo-studenten op zoek.

Inhoud functie

Onze Pabo is er om studenten op te leiden tot wendbare en veerkrachtige leerkrachten. Professionals die kritisch denken en altijd willen blijven leren. Deze mentaliteit ademen we natuurlijk ook zelf: alles bij ons is gericht op onderwijs én innovatie. Voor ons team bij Pabo Inholland Rotterdam zijn wij op zoek naar een onderwijskundige die ook als opleidingsdocent natuur en techniek aan de slag gaat. Een docent die de toekomstige leerkrachten opleidt in het geven van het van Natuur en Techniek….< lees verder >

 

 

ELWIeR en Ecent als één STEM