Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Tijdschrift OnderwijsPraktijk Studies

Nieuw tijdschrift TOPS (OnderwijsPraktijk Studies)

Oktober 2021

TOPS richt zich op de publicatie van artikelen over onderwijsonderzoek waarin nadrukkelijk aandacht wordt besteed aan de praktische toepassing en/of doorwerking van onderzoeksbevindingen en ontwikkelde methodieken in de praktijk. TOPS wil hiermee bijdragen aan het beschikbaar maken van praktijkgericht onderzoek dat bijdraagt aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs, professionalisering van leraren en onderzoekers en het bevorderen van een onderzoekscultuur op scholen in Nederland. Met artikelen in TOPS slaan we een duidelijke brug tussen onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk. TOPS publiceert hoogwaardige artikelen – dit betekent dat er peer-review plaats zal vinden door onderzoekers én onderwijsprofessionals.

ELWIeR en Ecent als één STEM