Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Conferentie Expeditie W&T. Structureel aan de slag met Wetenschap & Technologie in het po en onderbouw vo

1 juni 2022

15:00-18:30 (inloop vanaf 14:00)

De Gasfabriek in Deventer!

Laatste kans! Meld je aan voor Expeditie W&T op 1 juni 2022

Wil je dat wetenschap & technologie structureel aan bod komt in het onderwijs? Kom dan met jouw studenten naar de gratis conferentie Expeditie W&T op woensdag 1 juni in de Gasfabriek in Deventer. Je kunt ook online aansluiten! Onderwijs in W&T stimuleert een onderzoekende en ontdekkende houding bij kinderen. Het helpt hen bij het ontwikkelen van vaardigheden die zij nodig hebben voor de wereld van morgen. Tijdens deze dag ontdek je hoe je vanuit doelen werkt en hoe je W&T integreert met andere vakken. Meer lezen en inschrijven via www.techyourfuture.nl.

Je kunt kiezen uit 8 fysieke of 4 online workshops.

Organisatie: TYF, SLO, KWTG & KWTO

Download Flyer

ELWIeR en Ecent als één STEM