Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Pabodocenten-route op de NWT-conferentie

Zet 10 maart 2023 alvast in je agenda, want dan is alweer de veertiende editie van de landelijke Natuur, Wetenschap en Techniek-conferentie voor het primair onderwijs! Deze keer in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee met als thema Laat naar je kijken. Dit jaar is speciaal voor pabodocenten in álle rondes een workshop te volgen. Je gaat verder kijken dan je neus lang is, aan de slag met buitenonderwijs, je neemt een kijkje in de keuken van hedendaagse makers en nog veel meer.

De dag start met een lezing vlog- en tv-bioloog Hilmar Derksen. Hilmar is bekend van BioVlogWild en de miniserie Koppie Onder op NPO Zapp waar hij iedereen laat kennismaken met de prachtige wereld van de biologie, zowel boven als onder water. Vanaf oktober is de programmakrant online beschikbaar. En je kunt natuurlijk alvast verder neuzen op hun website voor meer informatie.

ELWIeR en Ecent als één STEM