Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Masterclass visieontwikkeling Wetenschap & Technologie

Masterclass visieontwikkeling Wetenschap & Technologie

14 juni 2023

Inschrijven

Hoe begeleid je scholen tot een gedragen visie op Wetenschap & Technologie (W&T)? Een visie vormt de basis voor het geven van onderwijs in W&T. Gezamenlijk tot een gedeelde visie komen, zorgt ervoor dat een team goed onderwijs geeft vanuit een gezamenlijk kader.
Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die schoolteams begeleidt bij de implementatie van Wetenschap & Technologie in het primair onderwijs. Tijdens de masterclass gaan we in op de verschillende facetten van W&T waarbij de rol van visievorming centraal staat. We laten zien hoe het visiespel hierbij kan ondersteunen en we doen samen ervaring op met verschillende werkvormen. Iedere deelnemer krijgt tijdens de masterclass het visiespel W&T uitgereikt en is na afloop in staat dit in te zetten in de onderwijspraktijk.
Meer lezen? Dat kan hier. Je kunt ook direct naar de inschrijflink gaan.

Deze masterclass wordt verzorgd door Anika Embrechts en Karianne Djoyoadhiningrat-Hol.

Lees hier meer.

Inschrijven

ELWIeR en Ecent als één STEM