Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Kennisatelier basisvaardigheden en gecijferdheid

| VE |

Kennisatelier basisvaardigheden en gecijferdheid

13 februari 2024, 10:00-11:30

inschrijven

Cijfers vormen de basis van ons functioneren. Maar wat als deze basisvaardigheid ontbreekt? 1 op de 6 volwassen Nederlanders heeft moeite met gecijferdheid, wat de kans op kwetsbaarheid vergroot. Financiƫle problemen, beperkte kansen op de arbeidsmarkt en een slechtere gezondheid zijn veelvoorkomende gevolgen.

šŸ” Ontdek de impact van gecijferdheid in ons dagelijks leven tijdens het kennisatelier op 13 februari 2024. Georganiseerd door Expertisepunt Basisvaardigheden en het Rekencollectief, behandelt dit webinar uitdagingen en oplossingen rondom gecijferdheid. We verkennen thema’s zoals het belang van cijfers in alledaagse taken, verbeteren van rekenvaardigheden en praktijkvoorbeelden.

Dit interactieve evenement is perfect voor iedereen betrokken bij basisvaardigheden, inclusief taalhuiscoƶrdinatoren en -docenten. De sessie vindt online plaats via Microsoft-Teams van 10.00 tot 11.30 uur. Meld je aan voor een ochtend vol inzichten en praktische tips.

Uitvoering: Kees Hoogland

ELWIeR en Ecent als Ć©Ć©n STEM