Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 26 – Ruud de Moor Centrum verder als ‘LOOK’

Het Ruud de Moor centrum gaat verder onder een andere naam en is terug te vinden op http://look.ou.nl

LOOK (Wetenschappelijk Centrum Leraren Onderzoek) is een expertisecentrum voor de professionalisering van leraren. De kernactiviteit van LOOK is het doen van praktijkgericht onderzoek naar het professionaliseren van, voor en door leraren. Dat gebeurt in onderzoeksprojecten in samenspraak met scholen en leraren: co-creatie. De aanvragen voor onderzoeksprojecten komen veelal vanuit de praktijk. Het onderzoekscentrum slaat hiermee een brug tussen onderwijsonderzoek en de praktijk. LOOK ontwikkelt generieke kennis die voor het gehele onderwijs toegankelijk is. LOOK (voorheen Ruud de Moor Centrum) is onderdeel van de Open Universiteit.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM