Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 132 – Informatie over Panama-Post (online)

De Panama-Post (online) is de voortzetting van het papieren tijdschrift ‘Panama-Post – Reken-wiskundeonderwijs: onderzoek, ontwikkeling, praktijk’. Het blad is inmiddels een uitgave van Van Gorcum en een van de bladen van de NVORWO. Panama-Post (online) is nog onvoldoende bekend bij de doelgroep: onderzoekers, onderwijsontwikkelaars, opleiders en zelfstandige rekenexperts en die van schoolbegeleidingsdiensten. Daarom vindt u hier actuele informatie over het blad op een rij.

Wanneer u deze actuele informatie niet nodig heeft: op www.panamapost.nl vindt u tal van actuele artikelen over het reken-wiskundeonderwijs. Via deze site kunt u zich ook aanmelden als lezer van het blad.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM