Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Panama 35 jaar

In Veldhoven kwamen op 19 en 20 januari ongeveer 200 lerarenopleiders, adviseurs, leerkrachten en andere geïnteresseerden bij elkaar voor de jaarlijkse conferentie, dit jaar met als thema ‘Goed en fout in het reken-wiskundeonderwijs’.

Schermafbeelding 2017-01-20 om 07.06.05 Schermafbeelding 2017-01-20 om 07.06.46

Ter gelegenheid van dit jubileum is een bundel gepubliceerd: Rekenen-wiskunde in de 21e eeuw – Ideeën en achtergronden voor primair onderwijs . Aan deze bundel is meegewerkt door een bonte verzameling deskundigen: van leraren tot onderzoekers. Elke beroepsgroep die deelneemt aan de jaarlijkse Panama-conferentie, is vertegenwoordigd.Op die pagina vindt u alle inhoud uit de bundel en meer: van praktische ideeën die in de reken-wiskundeles van morgen direct kunnen worden toegepast, tot bijdragen die aanzetten tot nadere doordenking van het reken-wiskundeonderwijs. U kunt ook de bundel als geheel downloaden.

ELWIeR en Ecent als één STEM