Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Resonansgroep actualisering post-hbo-opleiding rekencoördinator

Een groep lerarenopleiders rekenen-wiskunde van vier verschillende pabo’s is op dit moment druk doende de post-hbo-opleiding rekencoördinator te herzien. Opleiders die de opleiding aanbieden en graag kennismaken met het vernieuwde materiaal en de ideeën daarachter, worden uitgenodigd voor de bijeenkomst van de resonansgroep. Deze bijeenkomst vindt plaats op:
dinsdag 13 juni 2017
10-12 uur
Hogeschool iPabo, Amsterdam

Wanneer uw instelling de post-opleiding-opleiding rekencoördinator aanbiedt en u wilt deelnemen aan de bijeenkomst van de resonansgroep, dient u zich aan te melden bij Ronald Keijzer (projectleider), R.Keijzer@ipabo.nl. Aanmelden voor 1 mei. Na aanmelding ontvangt u aanvullende informatie over de bijeenkomst.

ELWIeR en Ecent als één STEM