Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Kangoeroe: Twee vrijwilligers gezocht

Twee vrijwilligers gezocht voor Kangoeroe

De Stichting Kangoeroe zoekt twee vrijwilligers die twee keer per jaar een avond beschikbaar zijn om opgaven te beoordelen en die veel kennis hebben van groep 3-4 en/of groep 5-6 van de basisschool (en een paar uurtjes vooraf 24 of 30 opgaven willen doornemen). De opgaven die door de internationale commissie zijn vastgesteld, moeten namelijk door een groep Nederlandse docenten worden beoordeeld op zowel taal (vooral: minder en gemakkelijkere woorden) als geschiktheid voor de Nederlandse situatie. Om allerlei redenen zijn voor deze twee groepen (wizkid en wizsmart) de laatste jaren docenten gestopt.

De bijeenkomsten zijn altijd in het oosten van het land (Schaijk). De eerstvolgende is op 16 november a.s. en daarna volgt een bijeenkomst op 14 december.
Mocht de locatie te ver weg zijn, dan is meelezen en schriftelijk commentaar geven ook welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lonneke Boels of Martin Winkel (info@w4kangoeroe.nl).

Verwijzingen

ELWIeR en Ecent als één STEM