Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Vacature docent rekenen-wiskunde (0,6 FTE) bij de HU

Instituut Theo Thijssen zoekt een inspirerende opleidingsdocent rekenen-wiskunde die studenten laat ontdekken en ervaren dat er geen mooier beroep is dan dat van basisschoolleerkracht en dat het vak rekenen-wiskunde een prachtige uitdaging binnen dat beroep vormt. Het gaat om een opleidingsdocent die studenten begeleidt in hun ontwikkeling tot competente en vernieuwende (reken)leraren met visie en vakkennis.

Het gaat om een tijdelijk contract (D4) met een omvang van 0,6 FTE voor de duur van een jaar, vanaf 15 augustus 2018 tot 15 augustus 2019. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal 2.638,45 en maximaal 4661,12 (schaal 10 of 11).

Meer informatie:
vacaturetekst
– Marjolein Kool marjolein.kool@hu.nl

Gegadigden kunnen tot 22 mei 2018 reageren.

ELWIeR en Ecent als één STEM