Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Taalgericht W&T-onderwijs: de kracht van de combinatie

Ben je pabodocent natuur en techniek of taaldidactiek? Wil je jouw studenten op een eff ectieve manier kennis en vaardigheden aanleren met betrekking tot taalgericht W&T-onderwijs? Ben je, kortom, geïnteresseerd in de kracht van de combinatie van vakken? Meld je dan, samen met een collega, aan voor de cursus en het netwerk ‘Taal-gericht W&T-onderwijs: de kracht van de combinatie’.

Blended learning voor pabodocenten
De cursus is ‘blended’ van opzet en bestaat uit zes online leermodules en twee contactbijeenkomsten. Binnen een interactieve leeromgeving ontwikkel je kennis en vaardigheden en wissel je ervaringen uit met pabodocenten uit het hele land. Tijdens de bijeenkomsten verdiep je je verder in vakoverstijgend werken. Je leert continu door uitwisseling binnen een netwerk van collega’s en kunt het geleerde direct toepassen in jouw lespraktijk.

 

Praktisch

Wanneer: december 2018 – juni 2019
Hoe: online, dus leren waar en wanneer het jou schikt & twee contactbijeenkomsten op 12 maart en 11 juni 2019
Voor wie: pabodocenten taal en pabodocenten natuur en techniek
Tijdsinvestering: 25 uur, met mogelijkheid tot verdieping
Kosten: € 150,- tot en met juni 2019

Meer informatie en/of aanmelden: Martine Gijsel – m.a.r.gijsel@saxion.nl [graag naam, naam pabo, vak en aantal jaren werkervaring vermelden]

 

ELWIeR en Ecent als één STEM