Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Vakantiecursus 2020

 

Het verheugt ons u te kunnen melden dat de bijeenkomsten van de vakantiecursus in fysieke vorm door kunnen gaan, zowel in Amsterdam als in Eindhoven. Vanzelfsprekend zal dit gepaard gaan met inachtneming van de geldende Covid19-normen en maatregelen zoals door RIVM en de regering verordonneerd.

De vakantiecursus in Amsterdam zal plaatsvinden op het CWI, op 21 en 22 augustus. In Eindhoven zal de cursus plaatsvinden op 28 en 29 augustus, echter op een gewijzigde locatie, namelijk in het gebouw van het Academisch Genootschap, Parklaan 93, Eindhoven. Het maximaal aantal beschikbare plaatsen bedraagt 45.

Een en ander wel onder voorbehoud van voldoende interesse (minimaal 25 deelnemers per locatie). Deelnamegeld zal terug gestort worden indien dit minimum aantal niet wordt gehaald. Maar we hopen natuurlijk dat velen zich alsnog zullen aanmelden voor dit zeer interessante onderwerp: “Speltheorie: van strategisch beslissen tot ‘eerlijke’ oplossingen”, met als hoofddocent Prof. dr. Frank Thuijsman (Universiteit Maastricht).

U kunt zich tot 1 augustus opgeven middels het aanmeldformulier op www.platformwiskunde.nl/vakantiecursus/. Hier vindt u ook de brochure.
Vanzelfsprekend zijn uw collega’s ook van harte welkom, dus attendeer hen vooral ook op deze cursus.

ELWIeR en Ecent als één STEM