Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Digitale technologie: 1-0 voor nlt

Op donderdagmiddag 11 februari 2021 vindt de nationale conferentie nlt plaats. Deze editie staat in het teken van digitale technologie en vindt online plaats. De conferentie is van 14.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Ook niet-leden van de vereniging zijn van harte welkom!

De focus van het programma ligt op digitale technologie. Dit thema speelt een steeds belangrijkere rol binnen het lesprogramma van nlt. Vereniging NLT ontwikkelt diverse nieuwe lesmodules die de rol van digitale innovatie zichtbaar maken in de maatschappij. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende programma-onderdelen:

  • Lezing
  • Werkgroepen over nieuwe modules
  • Digitale Markt
  • Verdiepende werkgroepen
  • Afsluitende Lezing

Interesse? Schrijf u in! Na inschrijving ontvangt u bovendien een programma-boekje thuis met de allerlaatste informatie. << lees meer >>

ELWIeR en Ecent als één STEM