Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Conferentie ‘gecijferdheid als basisvaardigheid’

Vanuit het lectoraat gecijferdheid van de HU (in samenspraak met het rekencollectief mbo) is het plan opgevat een aparte conferentie te organiseren rond het thema ‘gecijferdheid als basisvaardigheid’.

30 maart 2022, save the date!

De conferentie richt zich op uitvoerende docenten/vrijwilligers, dienstverlenende instellingen, bedrijfsleven, lokale, regionale en landelijke beleidsmakers en beslissers, en onderzoekers/ontwikkelaars op het gebied van gecijferdheid als basisvaardigheid: nieuwste inzichten, resultaten van onderzoek, good practices, nieuw materiaal, bewustwording.

De datum is onder voorbehoud!

Corona kan het doorkruisen, maar deze conferentie zal dan zeker op een ander moment en/of in een andere vorm het licht zien, in 2022.

ELWIeR en Ecent als één STEM