Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Informatica in vo, wat is het eigenlijk? (vragenlijst voor betrokken docenten)

Bij het Freudenthal Instituut van de Universiteit Utrecht wordt op dit moment een onderzoek uitgevoerd waarbij we in kaart gaan brengen op welke wijze leerdoelen een rol spelen in het informatica-onderwijs (VO, NL).

Op basis van deze uitkomsten willen we kijken of het mogelijk is om een verzameling van leerdoelen samen te stellen op basis van de gebruikte en bestaande leerdoelen.

Een dergelijke verzameling zou meer samenhang tussen het onderwijs van verschillende scholen kunnen brengen, waartussen nu veel variatie is. Daarvoor zijn we opzoek naar Informaticadocenten die een korte vragenlijst hierover willen invullen. Dit kan via deze link.

Meedoen duurt ongeveer 15 minuten.

ELWIeR en Ecent als één STEM