Grote Rekendag – 29 maart 2023 – De afvalparade

U kunt deze datum er alvast in zetten: 29 maart 2023. Grote Rekendag!

De leerlingen gaan op deze dag aan de slag met uitdagende reken-wiskundeonderwerpen, deze keer rond het maken
van afval, maar ook het weer verwerken, hergebruiken en verminderen van afval.Daarnaast wordt er op een creatieve manier iets moois gemaakt van afval.En steeds: met veel aandacht voor rekenvaardigheden.

Vanaf oktober 2022 kunt u het online materiaal voor de Grote Rekendag 2023 bestellen.

Bestelinformatie

1. U bestelt het online materiaal via deze link (webshop van de Universiteit Utrecht, prijs € 59,95).
  2. We sturen u half november een link met password zodat u bij de online materialen kunt en materialen kunt downloaden.
  3. Ondertussen kunt u via deze website op de hoogte blijven van de laatste informatie.
  4. En als u nog ideeën zoekt voor ‘extra mooie activiteiten’: fi.uu.nl/publicaties/subsets/groterekendag