Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Winterschool 2023 Wetenschapsknooppunt RU

Winterschool 2023

Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit

Meer info

De Winterschool is gericht op leraren basisonderwijs, pabo-docenten en pabo-studenten. Ook docenten onderbouw VO zijn welkom om inspiratie op te doen.

Op woensdag 25 januari 2023 organiseren we de 14e, geheel vernieuwde Winterschool. We zijn heel blij dat we jullie na twee online edities weer op de campus kunnen uitnodigen. Laat je door wetenschappers inspireren om met wetenschap in de klas aan de slag te gaan! Dit jaar komen de thema’s vanuit natuurkunde, geschiedenis en rechten. Tijdens de Winterschool maak je kennis met deze vakgebieden via actieve workshops die direct in de klas toepasbaar zijn. Daarnaast zijn er workshops over de didactiek van wetenschapsonderwijs.

ELWIeR en Ecent als één STEM