Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Conferentie Wetenschap & Technologie PO, Gasfabriek Deventer

Conferentie 7 juni 2023

Gasfabriek, Deventer

Je kunt hier het volledige programma bekijken en jezelf aanmelden

Wil je dat jouw studenten leren hoe ze Wetenschap & Technologie een nog betere plek kunnen geven op hun school? Attendeer hen dan op de conferentie Leren voor nu en later op 7 juni in de Gasfabriek in Deventer. Ook als pabodocent ben je welkom.

TechYourFuture, Factory on Fire, KWTO en KWTG zorgen deze middag voor een inspirerend programma: de start wordt gemaakt door Mark Mieras die onder andere ingaat op de kunst van het loslaten, fouten maken en talentontwikkeling. Vervolgens kun je kiezen uit 9 workshops met praktische inzichten en handvatten om daadwerkelijk (verder) aan de slag te gaan.

Je kunt hier het volledige programma bekijken en jezelf aanmelden

Zie ook de conferentie van vorig jaar: Conferentie Expeditie W&T. 1 juni 2022

ELWIeR en Ecent als één STEM