Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Dag van de lerarenopleider

Dag van de Lerarenopleider 2023

www.dagvandelerarenopleider.nl

Op vrijdag 3 november 2023 vindt de Dag van de Lerarenopleider plaats. Op verschillende manieren wordt die dag aandacht besteed aan het vak van lerarenopleider. Ook worden lerarenopleiders door directies, collega’s en studenten in het zonnetje gezet.

Doelstellingen Dag van de Lerarenopleider

De Dag van de Lerarenopleider is een dag die door Velon en vakverenigingen van leraren(opleiders) wordt ondersteund, waaronder ELWIeR/Ecent. De volgende doelstellingen worden beoogd:

  • Landelijke bekendheid geven aan de beroepsgroep van lerarenopleiders;
  • Meer aandacht creëren voor de rol van de lerarenopleider;
  • Lerarenopleiders in het zonnetje (laten) zetten.

Wat kun jij doen?

Het zou mooi zijn als deze dag op zoveel mogelijk plaatsen gevierd wordt! Neem het initiatief om deze dag ook op jouw werkplek te vieren. Je kunt bijvoorbeeld een activiteit organiseren met collega’s, zoals een gesprek rondom een bepaald thema of een koffiemoment met wat lekkers. Breng deze dag ook bij je leidinggevende onder de aandacht, zodat mogelijk een aardigheidje voor jou en je collega’s geregeld kan worden.

Eerdere versies

ELWIeR en Ecent als één STEM