Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Vacature – onderzoeker vernieuwingsonderwijs

| PO | VO | MBO |

Onderzoeker Vernieuwend Onderwijs Academie Pedagogiek & Onderwijs

saxion.nl/over-saxion/werken-bij/vacatures/onderzoeker-vernieuwend-onderwijs

Solliciteren tot 12 mei 2024

Van de website:

Je draagt bij aan lopende onderzoeksprojecten binnen het lectoraat, onder meer op het vlak van team-based onderwijs, burgerschapsvorming en onderwijs en technologie. Het kan hierbij gaan om taken als het verkennen van de literatuur, het bedenken van een onderzoeksaanpak, het ontwerpen van een onderwijsinterventie, dataverzameling en analyse, en natuurlijk ook het schrijven van artikelen en verzorgen van presentaties erover. Als Onderzoeker doe je dit natuurlijk niet alleen. Je werkt altijd samen met ervaren onderzoekers en bent onderdeel van het team van het lectoraat.

ELWIeR en Ecent als één STEM