Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Vacature – Software-ontwikkelaar AI

Vacature Nationaal Onderwijslab AI

ru.nl/werken-bij/vacatures/software-ontwikkelaar-ai-in-onderwijs

Ben jij een software ontwikkelaar met interesse in onderwijs, onderzoek en intelligente technologie? Wil jij bijdragen aan de innovatie van intelligente technologieën voor het primair en voortgezet onderwijs? Het Nationaal Onderwijslab AI (NOLAI) werkt de komende tien jaar aan de ontwikkeling van prototypes voor passend en verantwoord leermateriaal. Als software ontwikkelaar lever je binnen NOLAI een bijdrage aan het opbouwen van standaard componenten om duurzame technologie in te zetten in het onderwijs.

https://www.ru.nl/werken-bij/vacatures/software-ontwikkelaar-ai-in-onderwijs

ELWIeR en Ecent als één STEM