Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Vacature – NRO – Hoofd onderwijsonderzoek

| PO | VO | MBO |

Vacature

Hoofd onderwijsonderzoek bij het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO)

Lees meer op werkenbijnwo.nl

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 7 juli 2024 naar NRO/NWO.

Uit de advertentietekst:

Wil je graag een landelijke rol hebben in de ontwikkeling en uitvoering van een samenhangend wetenschappelijk onderzoeks- en innovatie programma dat inspeelt op belangrijke vragen in het onderwijs, van primair onderwijs tot en met hoger onderwijs? Dan is het NRO op zoek naar jou!

Als Hoofd onderwijsonderzoek ben je eindverantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van een samenhangend onderzoeks- en innovatieprogramma (aanbestedingen en subsidieprogramma’s). In het programma wordt wetenschappelijke kennis van hoge kwaliteit ontwikkeld en wordt het gebruik van bestaande kennis om het onderwijs te vernieuwen gestimuleerd. Je werkt hierbij intensief samen met twee teamleiders, aan wie je ook leiding geeft.

Binnen het NRO werk je verder samen met de hoofden van de andere NRO-teams, zodat de onderzoeksinstrumenten aan de gestelde eisen voldoen en de kennis uit onderzoek kwalitatief hoogwaardig is en bij de beoogde doelgroepen terecht komt.

Je bent lid van het MT van het NRO en de directeur van het NRO is jouw leidinggevende.

ELWIeR en Ecent als één STEM