Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Jonge kinderen leren meten en meetkunde

| PO |

Jonge kinderen leren meten en meetkunde, 2004

M. Van den Heuvel-Panhuizen en K. Buijs (Eindredactie)

PDF

Utrecht: Freudenthal instituut.

Deze serie geeft een beschrijving voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en is daarmee compleet. Het boek laat het onderwijsproces zien dat kinderen doormaken op het gebied van meten en meetkunde. Het opent voor de lezers de wondere wereld van het gebruiken van wiskunde om onze fysieke omgeving te begrijpen.

Het boek is tot stand gekomen binnen het project ‘Tussendoelen Annex Leerlijnen’ dat in opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen wordt uitgevoerd door het Freudenthal Instituut van de Universiteit Utrecht en de SLO in samenwerking met het CED.

ELWIeR en Ecent als één STEM