Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Alert 25 – Symposium Wiskundedidactiek op 8 juni 2012

Op vrijdag 8 juni 2012 van 14:30 tot 17:30 uur vindt in aansluiting op de Wiskunde D-dag het Symposium Wiskundedidactiek plaats. Op het Symposium spreken Joop van Dormolen, Anne van Streun en Joke Daemen. Ook wordt het eerste exemplaar van het Handboek Wiskundedidactiek aangeboden aan Hans van Duijn, voorzitter Platform Wiskunde Nederland. De doelgroep van het symposium bestaat uit wiskundedocenten, leraren in opleiding, lerarenopleiders en wiskundigen. De toegang is gratis maar inschrijving is wel verplicht.

Ga voor informatie en inschrijving naar www.fisme.science.uu.nl/fisme/nl/projecten/symposiumwiskundedidactiek

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ELWIeR en Ecent als één STEM