Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Internationale PATT-conferentie

Op 23-26 augustus 2016 werd door de HU en de TU-Delft de 32ste internationale PATT- conferentie over techniekonderwijs georganiseerd. Het thema van de conferentie was technology education for 21st century skills.

Gerald van Dijk (HU), Arien Bekker (oud-collega HU) en Marc de Vies (TU-Delft) namen de organisatie voor hun rekening. Onderdeel van de conferentie vormde een bijeenkomst over ‘maakonderwijs’ op de Faculteit Educatie van de HU. Tijdens deze bijeenkomst lieten innovatieve techniekdocenten zien hoe zij hun leerlingen leren ontwerpen en maken.

De conferentiepapers zijn te vinden op www.patt2016.com. Als opbrengst van de conferentie zal er tevens een boek worden gepubliceerd.

De volgende editie van de conferentie zal plaatsvinden tijdens de zomer van 2017 in Philadelphia, USA. Voor meer informatie daarover: http://bit.ly/2bLhk6q

ELWIeR en Ecent als één STEM