Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Panama Conferentiebundel 7 (1989)

Panama Cursusboek 7 – 1989
Thema: Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau
Eindredactie: Ed de Moor
Uitgave: Freudenthal Instituut, Universiteit Utrecht

Artikelen

 • Brandt, F. (1989). Rekenvaardigheid Pabo-docenten (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 69-79). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Broekman, H. (1989). De zakrekenmachine in de basisschool (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 123-128). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Dolk, M. and Galen, F. v. (1989). Nieuwe media in nascholing rekenen-wiskunde (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 92-96). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Jansen, H. (1989). Eindtermen en advisering (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 22-29). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Jonker, V. (1989). Inpakken, een computerprogramma voor het rekenen in een realistische context (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 87-91). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Kraemer, J. M. (1989). Rekenprestaties, school en etniciteit (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 37-48). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Molenaar, M. (1989). Openingsrede namens de minister (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 8-11). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Streefland, L. (1989). De zakrekenmachine in de basisschool (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 123-128). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Streefland, L. (1989). Practicum (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 97-114). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Treffers, A. (1989). Onderwijsleerprincipes (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 30-36). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Van den Brink, J. (1989). Wiskobaspost (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 49-58). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Van den Heuvel, M. (1989). De eerste uitkomsten. De eerste MORE-gegevens over het rekenonderwijs in groep 3 van de basisschool (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 59-68). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Van der Schaar, H., Booy, P. and Faes, W. (1989). Midget-logo (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 80-86). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
 • Verkruijsse, I. A. (1989). Panama-Najaarsconferentie nr. 7* (PDF). In Panama Cursusboek 7 Rekenen-Wiskunde periodieke peiling onderwijs niveau … (pp. 12-21). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.

Verwijzingen

ELWIeR en Ecent als één STEM