Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Panama Conferentiebundel 8 (1990)

Panama Cursusboek 8 – 1990
Thema: Rekenen en zorgverbreding
Eindredactie: Maarten Dolk en Els Feijs
Uitgave: Freudenthal Instituut, Universiteit Utrecht

Artikelen

  • De Jong, R. and Verkruijsse, I. (1990). Rekenen en zorgverbreding (PDF). In M. Dolk and E. Feijs (Eds.), Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 90-98). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • De Moor, E. (1990). Zorgverbreding – wat is dat eigenlijk? (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 8-14). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • Feijs, E. and Uitenbogaard, W. (1990). Tafeldidactiek leren via de beeldplaat (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 35-43). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • Gravemeijer, K., Van den Heuvel, M. and Streefland, L. (1990). MORE over zorgverbreding (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 80-89). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • Jansen, H., Freney, K. and Oonk, W. (1990). Leraren basisonderwijs en zorg verbreding (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 44-52). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • Nelissen, J. (1990). Toetsen (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 75-79). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • Pap, W. and Van de Veldt, W. (1990). Breuken in drie nieuwe methoden (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 60-65). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • Sissing, H. (1990). Het gebruik van de zakrekenmachine in een leergang delen voor het individueel beroepsonderwijs (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 66-74). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • Sonsma, F. (1990). Nascholingsdidactiek en speerpunt rekenen: een kwestie van aanpak (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 15-24). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.
  • Van den Berg, W. and Eerde, H. A. A. v. (1990). Rekenen en zorgverbreding: kwantiwijzer voor leerkrachten (PDF). In Panama Cursusboek 8 rekenen en zorgverbreding (pp. 25-34). Utrecht: SOL coproduktie met: OW & OC, RU Utrecht.

Verwijzingen

ELWIeR en Ecent als één STEM