Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Schrijf jij een artikel voor de Ecent/ELWIeR website?

De website van ELWIeR en Ecent bevat een schat aan informatie voor de STEM lerarenopleidingen. Het heeft even tijd gekost om de oude websites te integreren, maar nu is alles overgezet en kunnen we weer vooruitkijken.

Graag roepen wij lerarenopleiders op om artikelen te schrijven voor de website. De primaire doelgroep zijn de lerarenopleiders zelf, maar de artikelen hebben vaak ook een waarde voor andere lezers (docenten voortgezet onderwijs, onderzoekers, e.d.)

Bedenk daarbij wellicht het volgende. Op vrijdag 18 mei a.s. organiseren ECENT en ELWIeR samen de jaarlijkse conferentie voor lerarenopleiders. We zien daar al interessante voorstellen voor werkgroepen langskomen,  en wij willen lerarenopleiders uitnodigen een ‘dubbelslag’ uit te voeren:

  • Organiseer een goede werkgroep
  • Schrijf een reflectie/artikel bij deze werkgroep

De eerste werkgroep-voorstellen zijn al binnen: De rol van peer review; maakkunde; online betadidactiek; Oppervlakkig en diepgaand leren in de opleiding.

Zin om iets te schrijven? Stuur een mail naar info@ecent.nl of elwier@fi.uu.nl

Verwijzingen

ELWIeR en Ecent als één STEM