Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Netwerk pabo-opleiders wetenschap en technologie

Gezien de ontwikkelingen op het gebied van de implementatie van W&T in het basisonderwijs, het versterken van W&T op de pabo’s, discussies op de pabo over het integreren van modules en vakken, ontwikkelingen bij curriculum.nu, willen we graag met pabo-opleiders (o.a. N&T, Ak, Gs en aanverwante gebieden) het landelijk netwerk versterken en vragen die er leven oppakken en gezamenlijk onderzoeken. Dit om het opleidingsonderwijs te kunnen verbeteren en vernieuwen en aan te sluiten bij diverse initiatieven en maatschappelijke discussies.
Heb je belangstelling om hier aan mee te doen, kom naar de ECENT en ELWIeR conferentie op vrijdag 18 mei. Hier kijken we wat er in het land allemaal al gebeurt wat betreft W&T (per pabo, maar ook landelijk).
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de ECENT en ELWIeR conferentie, maar wel belangstelling hebben voor een en ander, laat het weten (a.hotze@ipabo.nl) en we houden je op de hoogte.

ELWIeR en Ecent als één STEM