Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

NLT conferentie – 13 februari 2020

Op 13 februari 2020 vindt de 13de nationale conferentie nlt plaats met als thema Natuurlijk nlt! De conferentie wordt georganiseerd door Vereniging NLT in samenwerking met de nlt-vaksteunpunten.

Het programma van de nationale conferentie 2020 (pdf) bestaat dit jaar uit twee lezingen, acht thematafels en drie werkgroepronden. Thema-highlights: De hoofdlezing wordt verzorgd door prof.dr. J.J. Boersema (UvL). Veel werk is gestoken in de schakelmodule Duurzame ontwikkeling. Ook het ontwerpen van een leerlijn met modules die aan een aspect van duurzaamheid raken komt aan de orde. Daarnaast vindt de aftrap van de scholierenchallenge plaats.

De slotlezing neemt prof.dr.ir. A.E.J. (Arjen) Wals (WUR) voor zijn rekening. Meer informatie is te vinden via  de website.

ELWIeR en Ecent als één STEM