Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Enquête afstandsonderwijs NVvW en FI

 

Na de sluiting van de middelbare scholen hebben wiskundedocenten massaal en in hoog tempo vormen van afstandsonderwijs ontwikkeld. De Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren (NVvW) en het Freudenthal Instituut (FI) willen graag, in samenwerking met twee partners uit Duitsland, in kaart brengen hoe wiskundeonderwijs op afstand er uitziet en hoe de ervaring daarmee is. Het gaat hierbij om de ervaringen van de docenten en die van hun leerlingen.

Voor ons onderzoek vragen wij wiskundedocenten om een online vragenlijst in te vullen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u de link naar de vragenlijst in uw netwerk verspreidt.

Hierbij de link naar de vragenlijst. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

ELWIeR en Ecent als één STEM