Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

WND-conferentie 2020

Sinds 1966 organiseert de Werkgroep Natuurkunde Didaktiek (WND) een conferentie voor docenten natuurkunde. Deze conferentie is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot evenement waar zo’n 650 docenten, didactici en onderwijsontwikkelaars uit Nederland en België elkaar ontmoeten.

Dit jaar is de 55e WND-conferentie niet in de Leeuwenhorst maar online. Op 11 december tussen 13:00 uur en 17:00 uur stellen we een programma samen over het thema: ‘Natuurkunde op afstand’, waarbij we aandacht hebben voor natuurkunde ver weg maar ook voor het geven van natuurkunde op afstand. Er is een plenaire lezing, met daarna een paar werkgroeprondes. Deze rondes worden gevarieerd ingevuld met parallellezingen en een diversiteit aan werkgroepen. Binnenkort komt er meer op de website over inschrijven en dergelijke.

ELWIeR en Ecent als één STEM