Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Gezocht: vakexperts rekenen-wiskunde (actualiseren kerndoelen)

SLO zoekt leraren en vakexperts om de kerndoelen Nederlands en rekenen-wiskunde te actualiseren.

Aanmelden kan tot 31 mei 2022.

Binnenkort start SLO in opdracht van het Ministerie van OCW met het actualiseren van de kerndoelen voor Nederlands en rekenen-wiskunde voor het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Daarvoor gaan we twee teams van leraren, vakexperts en curriculumexperts samenstellen die onder aansturing van een onafhankelijke procesregisseur aan de slag gaan. In 12 maanden tijd ontwikkelen zij kerndoelen voor deze twee leergebieden en bekijken zij wat dit betekent voor de bijstelling van het referentiekader Taal en Rekenen.

Wil jij meedenken over wat leerlingen in primair onderwijs en onderbouw van het voortgezet onderwijs moeten leren? Breng jouw kennis en ervaring in en meld je nu aan!

Aanmelden kan tot 31 mei 2022

Zie ook de ELWIeR/Ecent vakvernieuwings-pagina.

ELWIeR en Ecent als één STEM